Haos în Parlament înainte de votul moţiunii de cenzură! Raluca Turcan a făcut un anunţ incredibil şi a lansat un dur atac la adresa Vioricăi Dăncilă. Este informaţia momentului!

„Cred cu tărie că astăzi ne adresăm pentru ultima dată unui premier nelegitim care a încălcat în picioare dreptul unei țări întregi de a merge pe calea europeană și a nu ne întoarce în anii 90. Toți cei care ați fost amenințați cu dosare penale aveți șansa să ieșiți din captivitatea uneia care a fost la rândul ei captiva lui Liviu Dragnea. Ați reușit să vă puneți în situația dezonorantă de a fi o echipă de uzurpatori. Aveați obligația după ieșirea ALDE de la guvernare să veniți în Parlament. De facto și de iure dna Dăncilă nu mai e prim-ministrul României, ci o persoană particulară care ocupă abuziv scaunul de la Palatul Victoria. Moțiunea de cenzură e șansa de a stabili ordinea legală și constituțională la vârful statului. 3 mari greșeli: mințiți și dezinformați, folosiți bugetul public în interes clientelar, întrețineți mecanismul economic pentru interese electorale. Niciun guvern al PNL nu va tăia nimic de la oamenii constiți și muncitori din România. Singurii care au de ce se teme sunt cei de aici: echipa de uzurpatori”, a spus Raluca Turcan joi în Parlament, înaintea votului moţiunii de cenzură.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit joi în şedinţă comună pentru dezbateri şi vot asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.