Viorica Dăncilă a fost umilită pe vremea cât era premier. Din cauza greșelilor pe care le făcea, fosta șefă de la Palatul Victoria era mereu taxată dur. De această dată, Dăncilă este pusă la colț chiar din interiorul PSD. Cel care i-a luat locul în fruntea partidului, Marcel Ciolacu, râde de candidata PSD la prezindețialele din 2019.

Dăncilă, umilită de Ciolacu

Dăncilă este umilită de Marcel Ciolacu. Acesta spune că fostul premier nu a apelat la el pentru a obține un loc de muncă, însă va sta de vorbă cu aceasta. Liderul PSD susține că nu a mai vorbit în ultimul timp cu Dăncilă.

”Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS, întrebat dacă îi va da „de lucru” Vioricăi Dăncilă.

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat că „deocamdată” nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri, lăsând să se înțeleagă că o decizie ar urma să ia săptămâna viitoare. Pe de altă parte, Dăncilă a afirmat că nu va candida pentru nicio funcție la congresul PSD care va avea loc în februarie.

Întrebată la interviurile Mediafax dacă s-a angajat după ce a părăsit funcția de premier, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu am un serviciu deocamdată. Am mai multe propuneri.  Când ai pierdut, rămân foarte puţini lângă tine”.

Fostul premier a mai declarat că nu va candida la nicio funcție în conducerea PSD, obiectivul său fiind în continuare șefia organizației pentru femei.