Viorica Dăncilă o mitraliază pe Ana Birchall după declarațiile fostului ministru al Justiției cu privire la declarațiile făcute de contracandidata lui Iohannis de joi seara.

”Eu nu sunt în campanie cu doamna Birchall. E supărată că a fost exclusă din partid. Eu nu trebuie să îi răspund. Nu eram premier atunci. Ordonanța 13 a fost declarată constituțională. E o încercare de distragere a atenției. Dacă întreabă președintele și vine la dezbatere, o să îi răspund lui la orice întrebare.

E regretabil că această doamnă încearcă să învârtă cuțitul în rană, pentru că sunt mame care își așteaptă copii să se întoarcă acasă, sunt mame rănite. Dacă voia să facă aceste lucruri, le adoptam. Nu a avut nicio inițiativă ca să fie respinsă. Gura este foarte mare, dar adevărul este mult mai important. Nu am respins nicio propunere care să fie legată de cazul Caracal. Nu intru într-o dispută cu această doamnă. Îi înțeleg frustrările. Nu are credibilitate pentru noi și nici nu a avut.”, a spus Viorica Dăncilă.

Reacție vine după ce Birchall a reacționat  la declaraţia Vioricăi Dăncilă potrivit căreia nu ştia ce se întâmplă în Comisia Iordache, întrucât nu este membru al Parlamentului. Birchall afirmă că a avut discuţii cu Dăncilă, unele chiar în şedinţele de Guvern, pe multe teme controversate, printre care recursul compensatoriu, Secţia specială sau pensionarea anticipată a magistraţilor. ”V-aş aduce aminte şi despre corespondenţa noastră pe tema OUG 13”, a scris Birchall pe Facebook.