Pesediștii în frunte cu Viorica Dăncilă se vor reuni, joi, în Comitetul Executiv Naţional al PSD pentru a discuta despre Congresul partidului din data de 29 iunie, despre modificarea statutului partidului, despre programul politic şi candidaţii la şefia PSD.

Ședința se anunță a fi una tensionată, mai ales după ce surse politice au indicat că tabăra lui Paul Stănescu și va provoca Vioricăi Dăncilă mari probleme.

Sursele citate de G4media, au indicat că Paul Stănescu, alături  împreună cu Marcel Ciolacu și alți baroni PSD, ar dori să forțeze amânarea Congresului anunțat deja pentru data de 29 iunie sau să se asigure că vor controla funcția de președinte executiv, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Înainte de ședința CEx, Marian Oprișan s-a dus la Palatul Victoria pentru o întâlnire cu premierul Dăncilă. Potrivit Antena3, la Palatul Victoria erau așteptați mai mulți lideri PSD.

Reamintim că premierul și-a anunțat deja intenția de a-i lua locul lui Liviu Dragnea. Și ministrul educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, în exclusivitate pentru edupedu.ro, că nu exclude o candidatură la funcția de președinte PSD.