În doar doi ani de guvernare, PSD a avut trei premieri și a schimbat peste 70 de miniștri. Și asta în numele unui singur ideal: implementarea la virgulă a programului de guvernare cu care PSD a câștigat la pas alegerile.

Niciun om nu era de neînlocuit, dacă asta însemna o mai bună transpunere în realitate a programului de guvernare. Ei bine, dacă până acum, documentul era prezentat cu valențe de adevăr absolut, fără de greșeală, iată că Viorica Dăncilă a decis astăzi să distrugă acest mit, sau ultima moștenire de preț pe care Liviu Dragnea o lăsase social-democraților.

Premierul Dăncilă a declarat că sunt necesare mai multe modificări la programul de guvernare, care să țină cont și de semnalul de alarmă pe care românii l-au oferit la alegerile europarlamentare.

”Categoric trebuie să adaptăm programul de guvernare. Nu pot să vă spun un lucru anume, dar pot să vă spun că am luat pe fiecare domeniu în parte. Unele lucruri le vom păstra, vom adăuga altele noi, dar în același timp trebuie să ținem cont și de votul de la alegerile europarlamentare și să ne adresăm și altor categorii sociale.”, a spus Viorica Dăncilă.