Dana Roba a dezvăluit că primește apeluri cu număr necunoscut, din pușcărie, în fiecare zi de miercuri. Potrivit informațiilor transmise de aceasta, totul a început de când Daniel Balaciu a intrat după gratii.

Dana Roba primește apeluri cu număr necunoscut în fiecare miercuri

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon.

La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat Dana Roba pentru Click.

Următoarea operație o are programată în octombrie – noiembrie

Aceasta a dezvăluit pentru sursa menționată că se simte foarte bine în ultima vreme. Dana Roba a spus și că următoarea operație o are programată în octombrie – noiembrie.

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec. Următoarea operație o am programată în octombrie – noiembrie. Vreau să îmi fac fruntea, care mă ajunge undeva la 2.000 de euro, plus nasul, că și el a fost foarte afectat.

Momentan nu am banii necesari pentru cele două intervenții. Plus că nu mi-am recuperat nici banii, aia 20.000 de euro, dar aștept. Încă nu a început nici procesul!”, a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată.

O să existe o întâlnire între Dana Roba și Daniel Balaciu

De asemenea, Dana Roba a mai spus și că o să existe o întâlnire între ea și Daniel Balaciu în perioada următoare.

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului.

Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim. Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”, a conchis aceasta.