Dana Budeanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc cu emisiunea pe care a avut-o la Pro Tv, Verdict. După încetarea contractului cu Pro TV, Budeanu s-a apucat de vlogging și atacă vedetele din România.

Recent, Dana Budeanu s-a legat de Laura Cosoi, cu toate că îi este prietenă și se cunosc de multă vreme. Laura Cosoi este mamă a unei fetițe.

‘Tu ești o fată frumoasă. Te știu de la început, nu știu ce ai pățit’, a spus Dana Budeanu, în unul din cele mai recente episoade ale sale. ‘Odată cu sarcina și nașterea, nu știu ce ai pățit tu’, a continuat Budeanu despre Laura Cosoi.

Dana Budeanu a pus accent în mod special pe transformările fizice prin care Laura Cosoi a trecut, de când a născut fetița. Budeanu susține că viața de femeie a Laurei, dar și a multor altor proaspete mămici, s-a terminat odată cu venirea copilului pe lume. ‘În această plăpândă, a cărei viață de femie s-a terminat și moare din momentul în care a rămas însărcinată și a născut , a mai spus Budeanu.

Dana Budeanu “sare la gâtul” Laurei Cosoi

În urmă cu puțin timp, Laura Cosoi și-a făcut apariția în sandale cu talpă puțin mai groasă, model ales de multe femei, dar într-adevăr deloc sexy.

Tu mai ții minte cum erai cand erai cu Smiley? Erai bine rău de tot! Pentru mine, care te cunosc, să te văd în langoșii ăia în picioare? Alea nu sunt sandale, sunt ceva inventat special să distrugă porcine. N-ai cum sa porți așa ceva!’, a continuat Dana Budeanu.

Vedeta TV a mai spus despre Laura Cosoi că ‘Tu ești mișto și natural. Tu erai o bună!’. ‘Nu e rușinos să fii bună, să fii sexy, să-ți pese de tine’, a continuat Budeanu.

‘Chestia asta că voi suferiți, așa păreți… Nu-mi place deloc ce s-a întâmplat cu tine! Că trebuie să vă transformați în mame… De parcă a fi mamă e ceva nasol… Dacă ești mamă, gata, trebuie să ieși la pensie din meseria de femeie’, a mai spus Dana Budeanu.

Budeanu critică dur femeile însărcinate

De asemenea, Dana Budeanu, critică în general toate femeile însărcinate, pentru stilul vestimentar. ‘Perioada în care sunteți însărcinate nu e sfârșitul lumii’, a spus Dana Budeanu, adăugând: ‘Cine v-a spus că în sarcină nu se poartă tocuri?’.

Însă, Dana Budeanu a menționat-o pe Anca Serea ca fiind ‘mama tuturor mamelor’.‘Ea e o femeie care merge pe tocuri toată sarcina. Însărcinată nu înseamnă handicapată. E un exemplu de eleganță în timpul sarcinii și nu numai’, a conchis Budeanu.