Chiar înainte de Paști, Dan Voiculescu a postat un nou articol pe blogul său, în care a explicat că răul care ni se întâmplă se poate transforma în cele din urmă în bine. Acesta atrage atenția că voința celor drepți se va impune în cele din urmă, mesaj care probabil îi vizează pe toți cei care au făcut dosare politice de-a lungul timpului.

„Am citit recent un interviu cu un preot care povestea despre experiențele oficierii slujbei de înviere în închisoare. Erau menționate întâmplări, deopotrivă, simple și intense, cu oameni pe care propriile greșeli sau abuzurile unui sistem discreționar i-au determinat să-și exploreze libertatea spirituală în condiții dificile.

Am observat astfel, încă o dată, cum momentele de cumpănă pot aduce, dincolo de inevitabila încărcătură negativă, și unele schimbări pozitive majore. Ajunși în situații limită, avem puterea de a descoperi alte perspective, de a deschide în interior ceea ce pare închis afară.

Iar ritualul Răstignirii și al Învierii, asumat în această perioadă de creștinii din întreaga lume, confirmă tuturor – indiferent de ce parte a zidurilor sau a credinței sunt – o realitate incontestabilă: lupta cu nedreptatea întărește voința celor drepți, iar speranța se naște mai ales în situații aparent fără ieșire”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.