Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu, a anunțat că pleacă de la echipă în urma înfrângerii cu 0-1 din meciul cu Poli Iași, în etapa a doua a Ligii 1.

”E o victorie meritată a Iașiului și asta e. E nevoie de jucători. Am vorbit cu domnul Niculae, dânsul este hotărât să facă echipă. Din păcate, jucătorii pe care noi ni i-am dorit foarte mult au întârziat să apară.

Nu aș vrea să îl păcălesc pe domnul Niculae. Echipa este mai modestă decât anul trecut și mă gândesc să renunț, pentru că obiectivul de câștigare a titlului nu poate fi îndeplinit. Nu e lașitate, dar cred că și dânsul este conștient că avem nevoie de întăriri. E o decizie pe care am luat-o și cu asta basta!”, a declarat Dan Alexa, la Digi Sport.

În legătură cu incidentul în care a fost implicată și Anamaria Prodan după meciul cu Botoșani, atunci când a primit un pumn în față din partea acesteia, Dan Alexa recunoaște că are nevoie de o perioadă de liniște.

”Nu a fost plăcut, dar am fost supărat pe Ana și și-a cerut scuze. Vreau acum o perioadă de liniște, să rup orice fel de legătură cu toată lumea”, a mai spus Dan Alexa.