Cele trei noi modele Dacia afişează un design robust şi mult mai atrăgător decât până acum. Conform producătorului, cele trei modele au un aspect bazat pe trei teme distincte: eleganță, în cazul noului Logan, seducţie, în cazul noului Sandero, şi caracter, în cazul noului Sandero Stepway. Confortul a fost îmbunătăţit grație unor echipamente preluate de la modelele Lodgy şi Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum şi a limitatorului/regulatorului de viteză. Cele trei vehiucle sunt și mai ușor de manevrat datorită introducerii direcţiei asistate încă de la nivelul de intrare în gamă.
Noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway oferă acum o siguranţă sporită, în special datorită introducerii airbag-urilor laterale şi a sistemului de control al traiectoriei, ESP, încă de nivelul de intrare în gamă. Propulsia modelelor este asigurată de noi motorizări – benzină TCe90 şi Diesel – care asigură o reducerie semnificativă a consumului de carburant în condițiile unui comportament moderat al șoferului . Vehiculele Dacia sunt concepute pentru a oferi un spaţiu interior peste media clasei și dispun de acum de banchetă spate fracţionabilă 1/3-2/3 (în funcţie de versiune pe Logan, în serie pe Sandero şi Sandero Stepway).
Lista de prețuri pentru noul Logan începe de la 6.690 de euro (Acces, 1.2-16V 75 CP) și ajunge până la 11 200 euro (Laureate, 1.5 dCi 90 CP). În același timp, pentru Sandero clienții trebuie să plătească între 6.990 euro (Acces, 1.2-16V 75 CP) și 11 500 (Laureate, 1.5 dCi 90 CP). Versiunea mai atletică, Stepway, costă între 10.800 euro și 12.200 euro.
Mai multe detalii despre comportamentul rutier al noilor modele puteți găsi în revista Capital care apare sâmbătă, 17 noiembrie.
Citește și: TOTUL despre oferta comercială a Dacia pentru NOUL LOGAN