La „Zilele Service Dacia”, posesorii de vehicule Dacia pot beneficia de montajul, echilibrarea anvelopelor de vară şi depozitarea anvelopelor de iarnă pe timp de şase luni, la preţul de 15 lei/pneu. Capacitatea totală de stocare a pneurilor pe care o oferă reţeaua autorizată Dacia se ridică la 50.000 de anvelope.
Pentru această campanie, Dacia pune în joc peste 10.000 de premii. Unul din patru clienţi Dacia are şansa de a câştiga pachetul promoţional care include montajul, echilibrarea şi depozitarea anvelopelor într-un hotel de pneuri Dacia, totul gratuit. Celelalte premii constau în: cupoane-cadou în valoare de 50 lei care pot fi utilizate la viitoarele intervenţii într-un service Dacia; cupoane de reducere în valoare de 25% pentru obiectele disponibile pe site-ul „dacia-merchandising”; machete cu monoposturi de Formula 1 Renault; lichid pentru spălarea parbrizului în cantitate de 5l.
În cadrul campaniei, Dacia propune și o ofertă foarte pentru achiziţia de anvelope de vară noi: anvelopele Motrio pentru Logan 185/65 R15 vor fi disponibile în reţea la preţul recomandat de numai 209 lei pe anvelopă.