Diana Şoşoacă, candidat la președinția României? George Simion: Mulţi din jurul ei i-au şoptit

George Simion a fost prezent duminică, 26 septembrie, în emisiunea „Insider Politic” de la Prima TV. Astfel, co-președintele AUR a fost întrebat dacă dorește să candideze la alegerile prezidenţiale în 2024.

„Nu, în momentul ăsta nu iau în calcul. Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României. Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a răspuns George Simion.

Se așteaptă la o confruntare cu Diana Şoşoacă?

De asemenea, acesta a mai fost întrebat dacă se aşteaptă să se confrunte cu Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

„Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei ”Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo”. S-ar putea să fie candidat. (…) Din jurul prietenilor pe care îi are. Nu cred în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”, a completat George Simion.

Acuzațiile lansate anterior de Diana Șoșoacă

Amintim că un reprezentant AUR și Diana Șoșoacă au reacționat puternic la ordonanța prin care este impus certificatul verde în România. Potrivit celor spuse de senatorul independent, inițiativa reprezintă o încălcare a drepturilor și libertăților românilor.

Astfel, Diana Șoșoacă, aflată la tribuna Parlamentului, a spus că drepturile și libertățile nu pot fi restrânse decât prin lege, ci nu prin ordonanță de urgență sau hotărâre de Guvern.

„Nu se pot restrânge drepturi și libertăți și nu pot fi afectate drepturile și libertățile decât prin lege. Nu prin ordonanță de urgență, nu prin hotărâre de Guvern. Mai mult, avem rezoluția UE care menționează că acest pașaport nu poate limita drepturile celorlalți, nu poate discrimina, ceea ce se întâmplă acum. Am înțeles că azi Bucureștiul e în roșu. Nu mai aveți cum să vă faceți congresul. Slavă Domnului, rămâne Cîțu la guvernare. Altfel, venea Orban.

Toată lupta pentru recuperarea drepturilor… Oamenii morți în Revoluție sunt călcați în picioare. Dumneavoastră instituiți dictatura! E dictatură! E rușinos că vorbim așa ceva”, a declarat Diana Șoșoacă.

Sursă foto: Capital