Meghan Markle și prințul Harry nu mai țin cont de reguli odată ce au renunțat la titlurile regale. Ducesa de Sussex a spus motivul pentru care a decis să acorde un interviu amplu realizatoarei americane Oprah Winfrey.

Mai exact, Meghan Markle susține că a decis să vorbească în numele ei deoarece este liberă, având în vedere că ea şi prinţul Harry au renunţat la îndatoririle regale, notează Reuters.

De menționat este faptul că fosta actriță Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, şi nepotul reginei Elisabeta, Harry, în vârstă de 36 de ani, au anunțat în luna ianuarie a anulu trecut că vor renunţa la rolurile lor oficiale regale pentru a-şi construi o nouă viaţă independentă în California, lucru care s-a și întâmplat.

„Acum sunt gata să vorbesc”, i-a spus Meghan lui Oprah Winfrey într-un fragment din interviu prezentat la postul american CBS.

Totodată, ea a mai adăugat că faptul că s-a întors la viața sa normală este un lucru ”cu adevărat eliberator”

„Ca adult care a trăit o viaţă cu adevărat independentă, pentru a intra apoi în această lume care este diferită de ceea ce cred şi îşi imaginează oamenii că este, este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite moduri să poţi spune ”da.”, a spus ducesa de Sussex.

Meghan Markle nu s-a simțit în siguranță

Un alt motiv care va zgudui Casa Regală este faptul că Meghan a dezvăluit că s-a simţit „neprotejată” de monarhie în timp ce era însărcinată cu fiul său Archie.

“Avem capacitatea de a face propriile alegeri, altfel nu aş fi putut spune ”da” la o solicitare anterioară pentru un interviu. Este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite privinţe să poţi spune ”da” să poţi face o alegere pe cont propriu şi să poţi vorbi doar pentru tine,” mai spune Meghan în interviu.

De cealaltă prate, Oprah Winfrey a precizat că i-a solicitat pentru prima dată un interviu lui Meghan Markle la începutul anului 2018.

De menționat este faptul că, decizia ei de a acorda interviul a fost criticată de unele ziare ca fiind ipocrizie, amintind de dorinţa declarată a cuplului că îşi doreşte intimitate. Interviul complet urmează să fie publicat duminică și probabil va rezolva toate enigmele legate de decizia ducilor de Sussex.