Război total în familia regală după interviul oferit de Meghan Markle și prințul Harry realizatoarei americane Oprah Winfrey. Mai exact, potrivit AFP, Meghan Markle ar fi sugerat într-o declarație faptul că Palatul Buckingham “răspândeşte minciuni” despre ea şi soţul ei, informează Agerpres.

Soția prințului Harry a fost întrebată că are putea gândi Palatul Regal despre luările ei de poziţie, iar răspunsul ducesei de Sussex a fost total neașteptat. Ea a declarat că că nu știe ce așteptări are Palatul Regal, însă ea și soțul ei nu pot să mențină tăcerea în continuare.

“Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, se arată în extrasul difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

De menționat este faptul că, interviul a fost înregistrat înainte de publicarea, miercuri, de cotidianul britanic The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Familia Regală devine îngrijorată

Mai exact, Palatul Buckingham a transmis un comunicat destul de neobișnuit în care s-a declarat “foarte îngrijorat” de aceste acuzaţii apărute în The Times, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.

“Membrii personalului implicaţi la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit Casa Regală, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea dacă se pot trage învăţăminte”, a continuat palatul, subliniind că “nu tolerează şi nu va tolera hărţuirea la locul de muncă”.

Comunicatul tarnsmis de Palatul Buckingham vine după ce cotidianul The Times a informat miercuri că o plângere pentru hărţuirea asistenţilor a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Potrivit sursei citate, avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul “a fost folosit” de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă” înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry – Meghan.

Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry urmează să fie publicat pe data de 7 martie și este așteptat cu nerăbdare în Marea Britanie. Presa şi experţii în casa regală aşteaptă posibilele dezvăluiri ale cuplului, care nu a făcut un secret din disconfortul resimţit în cadrul familiei regale înainte de a se retrage din aceasta anul trecut.