Meghan Markle și prințul Harry au oferit un interviu pentru Oprah Winfrey în care au discutat despre plecarea lor de la Casa Regală, dar și despre motivele care au condus la această decizie.

În acest context, Oprah Winfrey a fost criticată dur de experții regali, după publicarea primelor secvențe din interviul cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Se pare că interviul acordat de ducii de Sussex zguduie casa regală, iar dezvăluirile făcute de cei doi au șocat o lume întreagă. Mai exact, experţii regali o acuză pe Oprah Winfrey că ar fi sugerat faptul că “Regina este ca un şef al mafiei care a redus-o la tăcere pe Meghan”, potrivit The Sun.

Concluzia experiților vine în contextul în care Harry a spus motivul pentru care a plecat, de fapt, din familie și s-a mutat în SUA.

Robert Jobson, un biograf al prințului Charles și al ducelui de Edinburgh, a declarat că interviul ar fi plin de “prostii melodramatice și susține că nu pot exista oameni reduși la tăcere.

“Regina și Familia Regală nu sunt familia Corleone din Windsor. Nu există oameni reduşi la tăcere. Meghan a fost întotdeauna protejată de o echipă de ofițeri de la Scotland Yard. Din fericire, nu a fost niciodată în pericol fizic și Harry știe asta. A vorbi despre a fi “redus la tăcere” este doar ridicol”, a spus el.

Critici dure la adresa ducilor de Sussex

Un alt critic a făcut o ironie la adresa ducilor de Sussex.

“A fost atât de greu să ne mutăm în casa noastră de 11 milioane de dolari. Să semnăm acorduri uriașe cu Netflix și Spotify…”, a spus un alt critic, în mod sarcastic.

De menționat este faptul că Meghan Markle și Harry nu au fost plătiţi pentru interviul cu Oprah. Totuși, experții consideră că totul face parte din planul lor de a construi un brand de miliarde de dolari în SUA, mai ales după ce au semnat mega-acorduri cu Netflix și Spotify în valoare de cel puțin 100 de milioane de dolari, scrie Page Six.

Interviul integral  cu ducii de Sussex va fi difuzat duminică, va dura 2 ore, și se presupune că va fi urmărit de zeci de milioane de oameni la nivel mondial.