Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu se luptă în fiecare zi pentru a afla adevărul despre cazul nepoatei sale, dar și al unei tinere care se află în aceași situație.

Deși criminalul din cazul Caracal a fost prins și băgat în pușcărie, familiile fetelor încă nu pot accepta gândul că ele sunt moarte, iar una dintre ideile lui Alexandru Cumpănașu este că tinerele sunt victime ale traficului de persoane.

După demisia Elenei Hossu, șefa echipei de procurori DIICOT, Alexandru Cumpănașu a postat pe facebook un mesaj controversat. Potrivit acestuia, demisia acesteia are o legătură directă cu dezvăluirile făcut de Gheorghe Dincă.

Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu a mai precizat că este posibil ca presupusul criminal de la Carcal ”să fie omorât în perioada următoare”.

“Unul dintre călăii Alexandrei a căzut! Procurorul șef al DIICOT a fost “demis”! Voi, românii, ați demis-o! Demisia invocată de ea este de suprafață! HOSSU a fost ȘEFUL echipei de procurori care au anchetat cazul Caracal!😡😡😡 Pentru DIICOT poate începe o nouă etapă! Refaceți dosarul, aflați adevărul și veți avea din nou încrederea oamenilor!

Așteptăm să cadă toate capetele implicate! Demiterea lui Hossu are legătură directă cu dezvăluirile de ieri ale lui Dincă. Acesta este posibil să fie omorât în perioada următoare! Alexandra, draga noastră fată minunată, noi – poporul român – te așteptăm acasă!”, a scris Cumpănașu, pe Facebook.

Cazul Carcal ar putea rămâne un mister?

Cazul tinerelor din Caracal a șocat întreaga Românie după ce în vara anului trecut, Gheorghe Dincă a răpit-o și sechestrat-o pe Alexandra Măceșanu, care deși tânăra a reușit să sune la 112, ea nu a primit ajutor din partea autorităților.

De asemenea, la scurt timp după tragicul eveniment, procurorii au aflat că și Luiza Melencu, o altă tânără dispărută din Caracal, a fost răpită de Dincă, iar șirul evenimentelor s-ar fi petrecut asemănător.

Elena Giorgiana Hossu, cea care a început cazul Caracal în urmă cu mai bine de un an de zile și care se afla în funcția de procuror şef al DIICOT, a demisionat din funcție.