Într-o postare pe pagina personală de facebook, Alexandru Cumpănașu anunță că participarea presei la ultimul termen de judecare în cazul nepoatei sale, Alexandra Măceșanu a fost interzisă.

Unchiul Alexandrei este de părere că această decizie a fost luată pentru a elimina ”diversele variante și interpretări” care ar fi putut avea loc în timpul procesului, dar și după.

„Te iubim, Alexandra‼️Tot poporul român‼️Interzicerea participării presei la primul termen de judecare pe fond în cazul Alexandrei este un act de stalinism‼️Până și simulacrul de proces al lui Antonescu a fost filmat și făcut public de bolșevicii care au luat națiunea cu forța‼️ Alexandra este deja un SIMBOL al națiunii române, al curajului și determinării de a trăi‼️Accesul presei în sală era determinant pt a elimina diversele variante și interpretări ale celor discutate dar era și o formă de transparență și corectitudine față de poporul român‼️”, scrie Alexandru Cumpănașu pe facebook.

Totodată, el a subliniat faptul că va continua lupta pentru nepoata, indiferent de impedimentele care vor mai interveni pe parcurs.

„Lupta mea de unul singur până la un punct a fost dusă tocmai pt a prezenta această realitate a sistemului, de a-l face mai transparent și mai aproape de cetățean‼️Deși aveam dreptul în calitate de unchi al Alexandrei dar și martor în proces să particip în sală VOI REFUZA să o fac atâta timp cât presa nu va fi acolo iar POPORUL prin ea‼️”, a adăugat el.

Presa i-a fost alături

Unchiul Alexandrei Măceșanu a mai precizat că presa a fost singura care i-a fost alături în lupta sa pentru a afla adevărul despre situația nepoatei sale.

„Cu bune și rele, PRESA mi-a fost SINGURUL aliat în lupta pentru ADEVĂR alături de românii simpli‼️Dar la ce să mă aștept de la judecarea dosarului în cuibul clanurilor interlope și criminalilor din județul Olt⁉️Voi lupta până la capăt așa cum am promis pt Alexandra și pt ADEVĂR‼️”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.