Bomba momentului în politica din România. Este o decizie absolut şocantă luată de către conducerea celor de la AUR. Diana Şoşoacă a fost dată afară din partid.

Diana Şoşoacă, dată afară din AUR

Este decizia şocantă a momentului în politica din România. Diana Şoşoacă a fost dată afară din AUR. Conduita acesteia în spaţiul public i-a făcut pe cei din conducerea formaţiunii să ia această decizie radicală. Chiar unul dintre parlamentarii AUR a dezvăluit totul.

Sunteți de acord cu excluderea Dianei Șoșoacă din AUR?

Dan Tănasă, parlamentar AUR a spus ce a determinat conducerea formaţiunii să ia această decizie radicală. „Da! Din păcate vă confirm această decizie. Doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului.

Sunt decizii ale conducerii partidului. Decizii luate în frunte cu conducerea partidului, cu Claudiu Târziu şi George Simion.

Doamna Şoşoacă vrea să joace singură, pe terenul dânsei. Nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe facebook. E incompatibil cu ceea ce trebuie sa arate un senator AUR. E incompatibil cu ceea ce vrem să transmitem noi ca oameni noi în politica din România”, a explicat Dan Tănasă, în direct la Antena 3.

Mai mult, Tănasă a explicat în amănunt cum s-a ajuns la o asemenea decizie radicală. „Nu mă bucură decizia asta, dar sunt reguli care trebuie respectate de demnitari. Vrem o altfel de politică în România. Cand faci live pe facebook cu lăutari nu e normal. Trebuie să avem o anumită conduită. Să o respectăm”, a mai spus Tănasă.