Toți absolvenții vor putea opta să-și înscrie planul de afaceri construit pe parcursul celor 3 luni în concursul de proiecte inițiat de Ro-Win ca parte a programului de finanțare europeană nerambursabilă Diaspora Start-up. Un număr de 36 dintre absolvenții cursului vor primi granturi a cate 35.000 de euro, la care se adaugă servicii de mentorat și consiliere în valoare de peste 10.000 de euro.

Cursul va începe pe 14 martie, fiind 300 de locuri disponibile pentru românii din diaspora. Pentru a se putea inscrie la curs, cei interesați trebuie să facă dovada că îndeplinesc criteriile de eligibilitate ale proiectului. Cursul este împărțit în 8 teme, care se vor studia în 3 luni, este realizat de echipa Impact Hub Bucuresti și se va desfasura exclusiv online.

În perioada martie – mai, cursanții vor învăța să realizeze un plan de afacere, cum să facă primii pași în relația cu furnizorii și rețelele de distribuție și cum pot trece peste dificultățile birocratice.

Ro-Win – Succes in Romania este un proiect de finantare nerambursabila si suport de peste 45.000 de euro, parte a programului Diaspora Start-Up, finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Ro-Win va oferi 36 de granturi a cate 35.000 de euro, la care se adauga un curs online de formare antreprenoriala, servicii de mentorat si consiliere, in valoare de peste 10.000 euro, oferite in parteneriat cu Impact Hub Bucharest.Partenerii proiectului sunt:

Te-ar putea interesa și: