Avocatul Doru Bajan, autorul articolului „Dreptul cistigat da peste mina fiscului” nu este angajatul Casei de Editura Capital. Domnia sa poate fi contactat la numarul de telefon: 659.35.23.

Vass Arpad: Ordinul mentionat de dvs. ca fiind i vigoare nu mai are putere legislativa. Actul normativ fusese dat i completarea OG nr.12/1993, iar ordonanta cu pricina este abrogata de OG nr.118/1999, care este i vigoare, nu a fost suspendata, deci produce efecte juridice. Singurele suspendate sunt HG mentionate i articolul „Banul public scapa de sub control”. Daca itr-adevar lucrati dupa ordine ale Ministerului Finantelor, abrogate, situatia este grava.

Daniel: „Cind icerc sa caut ceva itr-un numar mai vechi al revistei, i arhiva pe Internet, de exemplu PC Capital/20 ianuarie 2000, primesc la iceputul paginii doar titlul si i rest doar o foaie alba. Aceeasi situatie se repeta si i alte sectiuni”.
Site-ul Capital ica are hibe. Ne dam silinta sa scapam de ele, cu ajutorul firmei care il administreaza. in ceea ce priveste revista din 20 ianuarie 2000, aceasta a fost introdusa de doua ori i arhiva. O data gresit, cu numarul 54 (368), asa ca aici nu vedeti nimic. A doua oara, cu numarul 55 (369), a iesit bine. Se poate citi revista, inclusiv suplimentul PC Capital. Ne cerem scuze si va promitem ca icercam sa rezolvam toate problemele legate de site-ul nostru.

Constantin Dan Severineanu, Timisoara: „Cum pot sa iau legatura cu Fondul Mutual Transilvania?”
Administratorul Fondului Mutual Transilvania este societatea Globinvest SA Cluj Napoca. Adresa societatii este Bd. Eroilor nr. 2 Cluj Napoca 3400, nr. telefon: 064-195.925.

Alexandra Abramovici: „A