Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu – una dintre victimele monstrului de la Caracal, a anunțat că a strâns numărul de semnături necesar înscrierii în alegerile prezidențiale. El a adunat circa 300.000 de semnături, urmând să-și depună candidatura la BEC.

Cumpănașu a făcut un anunț cutremurător pe Facebook, prin care explică de ce a ales să candideze la alegerile prezidențiale dar și care este planul său de bătaie.

„A venit MOMENTUL să fiu exact așa cum voi, prin determinarea și sprijinul vostru, m-ați motivat să fiu: DIRECT, TRANȘANT, DETERMINAT ❗

Nu îmi doresc să reiau subiectul candidaturii mele la Președinție! Consider ca l-am încheiat. Concluzia este una singură: dacă nu erați voi, oamenii simpli și adevărați ai acestei țări, NU AȘ FI CANDIDAT NICIODATĂ ❗ Meritul exclusiv al demersului meu vi se datorează vouă! Durerea familiei mele, frustrarea în fața nedreptăților, amplificată de strigătul vostru pentru ADEVĂR, au fost resorturile care au contribuit decisiv la hotărârea mea. O decizie care îmi va marca existența, toată viața de acum înainte.

Din acest motiv, am obligația de a face unele declarații asumate, care să lămurească misterul boicotului la care sunt supus constant în ultimele zile.

Mă adresez „laboratoarelor sistemului” și deontologilor care le populează. Sfatul meu este să vă dați deoparte. Să nu mă subapreciați! Să înțelegeți că ȘTIU enorm de multe adevăruri care o să vă îngroape in ticăloșia voastră.

Ați încercat sa imi cenzurați postarile sponsorizate de pe Facebook! Ați „apăsat butoane” pentru a ma reduce la tăcere. Nu v-a mers! Mi-am revenit în fix 12 ore, pentru ca Românii acestei țări au urmărit dezvaluirile mele, când o țară întreagă era dezinformată și manipulată! Un sistem PE CARE EU ÎL CUNOSC încearcă acum din răsputeri să îmi suprime orice apariție publică. Dintr-o zonă „obscură” a aceluiași sistem, a fost dat ordinul pe „unitate” să FIU INTERZIS ( ❗) în platourile unor televiziuni, pe care le consideram (și încă le mai consider) respectabile. Cât de disperat sa fie SISTEMUL, dacă au fost transmise instrucțiuni clare, ca numele meu să nu fie pomenit in nici o dezbatere televizată?

Vă spun eu: SISTEMUL e disperat! E in vrie! Știu cine a apăsat butonul de PANICĂ!

Și vreau să-i asigur pe cei care încearcă sa mă oprească să vorbesc, că nu O SA TAC, NICIODATĂ ❗Voi fi mult mai incisiv si mai hotărât! Dacă tot va este teamă de mine, atunci să va dau motive temeinice, să vă fie GROAZĂ ❗ Ați încercat (cunoaștem procedurile tehnice) să îmi fragmentați live-urile de pe Facebook, să îmi opriți accesul la orice sursă de informare a electoratului (presa scrisă, presa online, agenții de știri, etc). Vă anunț respectuos ca voi depăși toate aceste piedici. Am această OBLIGAȚIE față de românii adevărați care mă susțin. Ați lansat zvonul că mă voi retrage din cursă, ca nu voi strânge numărul legal de semnături, ati manipulat sondaje de opinie pentru a mă demoraliza.

Ați depus tot acest efort DEGEABA❗Pentru că alături de mine, sunt oameni pe care nici nu-i bănuiți măcar, profesioniști care și-au riscat viețile pentru a afla ADEVĂRURI! Acesti OAMENI sunt căliți in lupte mult mai dure și nu VOR CEDA ❗ Niciodată ❗Din vina voastră, a celor care încercați să mă opriți, ati transformat o confruntare electorală, într-un RĂZBOI TOTAL! Pe care eu, sunt dispus sa îl duc! Pâna la capăt! Unii au coborât atât de jos, incât mi-au promis sprijinul lor și acum s-au ascuns de frica sistemului!

Celor care au ordonat suprimarea vocii mele le transmit doar atât: SISTEMUL poate fi învins de oameni care îl cunosc! Și vă anunț respectuos, că știu infinit mai mult, decât ați dori să uit! Asta pentru că nu lupt pentru mine! Lupt pentru ADEVĂR si pentru ROMÂNIA ❗ România noastră , nu România lor! Există viață și după aceste alegeri. Este decizia celor care vor sa ma cenzureze, dacă ei aleg ca ACEASTĂ viață sa fie un COȘMAR! Pentru că asta va fi, dacă mai procedați așa! GATA ❗ Ați mers mult prea departe! Și, spre dezamăgirea voastră, m-ați motivat!”.