Cum se înțelege Andi Moisescu cu soția sa, în ciuda opiniilor diferite: Este foarte important

Andi Moisescu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, a acordat un interviu pentru viva.ro în care vorbește despre cei doi fii ai săi și despre cum se descurcă cu ei când adolescența bate la ușă. El a precizat că atât el, cât și soția sa se descurcă cu ei în această perioadă datorită relației sincere și deschisă pe care o are cu cei doi.

”Aș zice că ne descurcăm. Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă, și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată.”, spune Andi Moisescu.

Amândoi i-au scăpat de boacăne

Juratul de la ”Românii au talent”, difuzată la Pro TV,  a mai spus că au existat momente în care fie el, fie soția lui, Olivia Steer, i-au scăpat pe copii atunci când au făcut vreo boacănă. Andi Moisescu precizează că până și la acest aspect există echilibru.

”Cred că depinde de la caz la caz. Uneori îi mai scapă Olivia, alteori eu. Până și aici există un echilibru. Cât privește atașamentul, n-am simțit nicio inegalitate la mijloc. Iar eu îi încurajez să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși, înainte de toate.”, mai spune el.

Opiniile diferite nu sunt o problemă

Vedeta de la Pro a mai fost întrebată despre caracterele copiiilor și dacă se înțeleg chiar dacă sunt diferiți. Andi Moisescu a precizat că, la fel ca în cazul lui și al soției lui, chiar dacă opiniile sunt diferite, asta nu-i oprește din a continua să fie împreună.

”În mod surprinzător, pandemia asta i-a apropiat mai tare. S-au apropiat parcă mai mult ca niciodată. Au învățat să împartă, să se ajute, deci n-am decât motive de bucurie, din punctul ăsta de vedere. Bine, au și pasiuni comune, de mici. Legate de sporturile urbane, pe care le practică amândoi.

Sunt copii crescuți în skatepark. Pentru ei, ideea de comunitate e bine definită. Deci, chiar dacă au caractere diferite, nu-i împiedică deloc să se completeze, de exemplu. Sunt copii pentru care noțiunea de „împreună e foarte importantă, chiar și în cazul în care opiniile sunt diferite. Ceea ce văd, de altfel, și la noi doi.”, mai spune Andi.