Andreea Bălan, atac fără precedent la adresa Vivianei Sposub: Nu are nicio activitate

O conversație dintre Andreea Bălan și o fană de-a ei a fost făcută publică de site-ul actualitate.net. În această conversație, artista i-a reproșat fanei sale că, în timp ce este fana ei, este și fana fostului ei soț și iubitei acesteia. Andreea Bălan a precizat că nu ai cum să ”mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț”, neratând ocazia să o atace și pe Viviana Sposub, despre care artista a spus că nu are nicio activitate.

„Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.”, spune Andreea Bălan.

”Am crezut că ai probleme psihice”

Artista a fost dură cu fana sa și a precizat că, la un moment dat, a crezut că aceasta are probleme psihice pentru că în timp ce-i scria ei, lăsa mesaje de admirație ”dincolo”.

”Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta.”, a mai spus artista.

Andreea Bălan își condiționează fanii

În mesajul făcut public de sursa anterior menționată, Andreea Bălan îi cerea fanei să blocheze conturile de socializare a celor doi și să nu mai posteze niciun mesaj dacă dorește ca ea să-i vadă în continaure postările.

”Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc- Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, i-a transmis Andreea Bălan admiratoarei sale.

Viviana Sposub a reacționat imediat

În urma mesajului făcut public, iubita lui George Burcea, Viviana Sposub a postat un video de pe TikTok cu privire la oamenii care bârfesc pe la spate.

„Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i d***u să își facă de cap, mie nu îmi pasă. Dă-le un motiv să aibă de ce să fie obsedat de tine. Când vorbesc despre ei, nimeni nu ascultă, așa că bineînțeles că vor vorbi despre tine”, sunt cuvintele băiatului din videoclipul postat de Viviana Sposub, citate de către wowbiz.ro.