CreditRapid.ro explica beneficiile unei astfel de finanţări pentru toate persoanele interesate. Vestea bună este că există un credit nebancar pentru fiecare persoană, deci cu siguranţă toţi cei interesaţi vor putea găsi un pachet accesibil.

Posibilitatea de a obţine un credit rapid IFN

Cel mai mare avantaj al unui credit rapid IFN este că, aşa cum spune şi denumirea lui, se obţine în timp record, de cele mai multe ori chiar în aceeaşi zi, în câteva ore. Este foarte important însă că solicitantul să trimită toate documentele pe care IFN-ul le solicită, astfel încât procesul de aprobare să aibă loc mai repede. La bănci, această variantă nu este niciodată valabilă, iar procesul de aprobare durează cel puţin câteva zile, în funcţie de suma solicitată.

Ce este un credit rapid online?

Un credit rapid online este o metodă des accesata de a obţine bani pentru diverse nevoi financiare care au nevoie de o soluţie rapidă. Acesta se poate obţine în general în câteva ore sau în câteva minute. Condiţiile pentru a fi aprobat sunt variate, în funcţie de IFN-ul care îl oferă. Din fericire, peste 90% din solicitanţi vor găsi la IFN-uri cel puţin un produs pe care să îl acceseze.

Condiţii generale pentru a obţine un împrumut nebancar

Conform unor stiri de ultima ora există o serie de condiţii comune pe care toate instituţiile financiare nebancare le solicită de la clienţii lor, la care, în funcţie de pachetul ales, pot fi adăugate şi altele în funcţie de politica internă a IFN-ului. Aceste condiţii sunt:

 • solicitantul trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi (în unele cazuri, IFN-urile solicita minim 24 de ani);
 • solicitantul trebuie să fie cetăţean roman şi să îşi poată dovedi rezidenţă în România;
 • solicitantul trebuie să aibă un venit stabil;
 • solicitantul trebuie să aibă card bancar în care să primească banii după ce creditul a fost aprobat;
 • se va furniza obligatoriu un număr de telefon valabil şi o adresă de mail.

Ulterior, perioada de creditare poate fi cuprinsă între câteva zile şi câteva luni. În funcţie de termenul limită de rambursare şi de veniturile clientului, un produs IFN poate oferi între 200 şi 2000 de lei în general, dar pot fi obţinute şi sume mai mari de atât, în funcţie de politica IFN-ului.

Condiţiile pentru a obţine un astfel de produs IFN sunt clare, iar pe site-urile instituţiilor financiare nebancare sunt oferite toate detaliile, inclusiv dobânzile şi perioada de rambursare, penalizările şi toate celelalte aspecte pe care solicitantul trebuie să le cunoască. Cei care nu înţeleg aceşti termeni ar trebui să consulte un dictionar pentru a şti exact pentru ce anume semnează şi ce anume solicită.

Avantajele unui împrumut de la IFN

Un împrumut de la IFN vine cu o serie de avantaje considerabile, în raport cu produsele bancare şi cu alte soluţii de a obţine banii necesari pentru diverse scopuri:

 • banii se pot obţine simplu şi rapid;
 • cererile alături de toate operaţiunile necesare pentru accesare vor fi completate online, de unde rezultă că se va face economie de timp;
 • nu sunt solicitate excesiv de multe documente;
 • răspunsul se obţine rapid;
 • banii pot fi returnaţi în termen scurt şi nu sunt implicate angajamentele pe termen lung;
 • în anumite cazuri, împrumutul poate fi oferit fără dobânda;
 • perioada de rambursare poate fi prelungită.

Deşi nu toate solicitările sunt mereu aprobate, statisticile arată că peste 90% dintre ele îşi găsesc rezolvare la instituţiile financiare nebancare, mult mai rapid de cât la bănci. Este adevărat că sumele oferite sunt mici sau medii de cele mai multe ori, dar reprezintă o soluţie mai mult decât avantajoasă pentru un credit nebancar până la salariu.