Bilete de avion la preţul de 119 euro, cu toate taxele incluse, sunt valabile pe zborurile între Iaşi şi Tel Aviv iar la preţul de 139 euro (cu toate taxele incluse), călătorii pot alege un zbor dus-întors între Bucureşti şi Tel Aviv sau Bucureşti şi Amsterdam. 

Perioada de călătorie pentru această campanie, pe cursele operate de TAROM, este valabilă pentru deplasările efectuate în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie 2018 (data ultimului retur). Toţi pasagerii beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord. 

TAROM – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României – a fost înfiinţată în 1954, îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share. 

Transportatorul României deţine o flotă alcătuită din 25 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993. 

Oferta face parte din campania “Dor de lume”.