Pentru a veni cu o soluție pentru toți fumătorii ocazionali și înrăiți, o companie din Italia a lansat pe piața locală, și ulterior, pe piața din România, primul filtru catalizator care reține aproximativ 70% din substanțele nocive din compoziția țigării clasice. După studii complexe și cercetări realizate de către Facultatea de Bio-Inginerie a Universității din Perugia și de Analytics Service Laboratory, din Hamburg, Germania, filtrul catalizator Smokat a obținut certificarea care atestă eficiența produsului. Astfel, metanul și monoxidul sunt eliminate în proporție de 100%, etanul în proporție de 80% și nicotina în proporție de 20%. Alte substanțe precum propanul și gudronul sunt inhalate și ele în cantități mult mai mici, iar durata de ardere a țigării aprinse crește cu aproximativ 30%. Filtrul catalizator a fost primit foarte bine în Italia, în prezent fiind utilizat de peste 80.000 de persoane, motiv pentru care vânzările s-au extins la nivel internațional, iar a doua piață de lansare a fost cea din România.

Cum funcționează Smokat?

Smokat a conceput câte un filtru catalizator pentru fiecare tip de țigară clasică, indiferent că vorbim despre cele rulate sau cele de tip super slim. Utilizarea lui, indiferent de dimensiune, se face simplu, este suficient să introduci țigara în produs, astfel încât vârful catalizatorului să pătrundă complet filtrul și să fie în contact cu baza acestuia. Odată aprinsă țigara, Smokat va începe să filtreze substanțele din fumul inhalat, pentru ca, mai apoi, utilizatorul să le observe în interiorul filtrului sub forma unei acumulări de culoare neagră. Pentru păstrarea unei eficiențe maxime și înlăturarea substanțelor care se acumulează în interiorul său, este recomandat ca interiorul filtrului să fie curățat o dată pe zi cu un bețisor de urechi, un tampon de vată și alcool etilic sau spirt medicinal.

Cum ți se îmbunătățește starea de sănătate cu Smokat?

Întrebarea pe care o adresează oricine e interesat de un anumit produs ar fi: “Și ce beneficii îmi aduce?”. Atât fumătorii, cât și nefumătorii, sunt la curent cu toate problemele de sănătate pe care le cauzează acest viciu în timp, însă, pentru mulți, eforturile de a renunța la el implică extrem de multă energie, determinare și răbdare. Din acest motiv, tentativele de a te lăsa de fumat eșuează și o soluție simplă prin care îți poți îmbunătăți starea de sănătate este utilizarea filtrului Smokat.

Așa cum au aprobat atât cercetătorii, cât și clienții, Smokat elimină cele mai periculoase substanțe nocive din țigară, însă gustul și aroma ei specifică rămân la fel. Totodată, utilizatorii au remarcat diferențe semnificative la rezistența la efort și la simțul gustului, care s-au îmbunătățit în timp, precum și la frecvența cu care tușeau înainte. Cu alte cuvinte, calitatea vieții celor care folosesc Smokat a crescut considerabil, iar acum pot respira mai ușor în timpul activității fizice, se pot bucura mai mult de aroma mâncării și au scăzut șansele de a dezvolta boli grave, cauzate de consumul de tutun. În ceea ce privește bugetul investit de către fumători în acest viciu, el se poate reduce considerabil, pentru că ajungi să fumezi mai puțin în timp – un prim pas de a te lăsa de fumat definitiv.

De unde poate fi achiziționat?

Smokat poate fi achiziționat de pe site-ul oficial din România, www.smokat.ro, printr-o comandă online, la prețul de 169 lei, indiferent de model, iar produsul nu necesită o înlocuire periodică. (P)