În concurs participă peste 80 de produse ce acoperă toată gama de PC-uri Acer: Ultrabook, Notebook, Desktop, All-in-one PC şi tablet PC.

"Acer 1000 este modul în care Acer le mulţumeşte clienţilor pentru achiziţia făcută. În campanie iau parte atât cele mai noi modele de Ultrabook-uri lansate, cele mai performante notebook-uri Timeline, cât şi modele din seria Aspire şi Travelmate", a declarat Bogdan Iftemie, director de vânzări, Acer România.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie doar să acceseze www.acer1000.ro şi să completeze formularul de înscriere.

Concursul durează până pe 15 aprilie, iar produsele participante vor fi semnalate în cele 100 de magazine participante și vor trebui să aibă preinstalat sistemul de operare Windows 7.

Extragerea zilnică are loc la ora 23.59, iar toţi participanţii care nu au câştigat se înscriu automat pentru următoarea extragere.

Pentru detalii cu privire la campanie, lista de produse, de magazine participante și câștigători, accesaţi www.acer1000.ro sau contul de Facebook https://www.facebook.com/AcerTeamRomania.