Portofoliul actual dispune în prezent de patru produse: Camera de supraveghere IP HD mydlink Home DCS-935L; Camera de supraveghere IP 360 mydlink Home DCS-5010L; Senzor de mişcare mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi și priza Smart Plug mydlink Home DSP-W215. Dispozitivele inteligente funcţionează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul unei aplicații mobile –  aplicaţia mydlink Home – compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android.

Prin aplicaţia mydlink Home  este posibil să montaţi, să controlaţi şi interconectaţi noile dispozitive D-Link pentru locuinţa inteligentă. Interfaţa intuitivă facilitează definirea regulilor personalizate. De exemplu, puteţi sincroniza senzorul de mişcare cu priza inteligentă din hol, pentru a activa luminile atunci când intrați în casă. V-ar plăcea să gestionaţi din mers consumul de energie al aplicaţiilor din casă? Vreţi să fiţi informat cu privire la toate schimbările care au loc în anumite zone ale casei dumneavoastră? Opţiunile sunt nelimitate pentru a avea o locuinţă modernă, automatizată, în cel mai scurt timp. Aplicatia este gratuită, se poate descărca din App Store si Google play și va rămâne gratuită indiferent de upgrade-urile necesare pentru utilizarea produselor mydlink Home  de acum și din viitor.

Gama de produse mydlink Home este disponibilă în România începând cu luni, 23 februarie, în rețeaua de magazine eMAG si Flanco.