TBI Credit, parte din TBI Bank, a lansat, în premieră pentru România, un produs care permite celor care îl accesează să beneficieze de intervenții stomatologice, în rate, printr-un credit care poate fi contractat din fața telefonului.

“Clienții DentoCare pot beneficia, începând cu luna august, de servicii de specialitate complexe, inclusiv aparate sau implanturi dentare, cu finanțare 100% digitală oferită de TBI Credit. Metoda de plată este accesibilă direct pe DentoCare.ro, iar procesul de creditare este exclusiv online, disponibil 24/7, fără afi necesară vizita la bancă. După ce aleg serviciile stomatologice pe care vor să le finanțeze prin TBI Credit și numărul de rate – între 6 și 60, clienții intră în apel video cu un reprezentant al TBI Credit în vederea identificării online și a semnării electronice a tuturor documentelor necesare.”, transmit cei de la TBI.

La solicitarea Capital, ei au au transmis și un exemplu de calcul pentru o finanțare de acest tip.

“Pentru o tranzacție în rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuată în baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 5.000 lei, rambursată în 60 de rate lunare, cu o dobândă 20%, comision de analiza de 95 lei, valoarea ratei lunare este  de 134.99 lei. Valoarea totală platibilă de este de 8.099 lei la un DAE de 23.2 %, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comisionul lunar de adminstrare card este de 5 lei. “, arată cei de la banca bulgară.