Dacă vă întrebați cum se manifestă in dragoste persoanele semnelor zodiacale, Vogue vine cu câteva lămuriri.

Cele 12 zodii sunt influențate de unul dintre cele patru elemente primordiale ale vieții: focul, pământul, aerul și apa.

Cele patru elemente sunt legate de temperamentul zodiilor, dezvăluind aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înnăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim. Ce se întâmplă când vine vorba de iubire?

Berbecii

Nu sunt predispuși la gesturi puternice de afecțiune, în schimb spun pe șleau tot ce au în minte. Asta înseamnă că nu au nicio reținere în a-și împărtăși sentimentele cele mai intime, chiar dacă asta înseamnă să fie ei înșiși cei care face prima mișcare.

Taurii

Neclintiți și loiali, Taurii nu spun întotdeauna ce gândesc și uneori adoră să se joace cu sentimentele celor din jur. De asemenea, le place să-și răsfețe partenerul și nu întotdeauna din punct de vedere material. Acest lucru poate însemna să acorde partenerului mai mult timp și atenție, astfel încât acesta să se simtă prețuit și iubit, potrivit Vogue.

Gemenii

Gemenii ar putea avea greutăți să-l găsească pe cel pe care și-l doresc, dar odată ce se hotărăsc, nu mai există cale de întoarcere. Dacă te întâlnești cu cineva din zodia Gemeni, așteaptă-te la surprize în timp ce ești la serviciu și la întâlniri-surpriză, pregătite special de Gemeni pentru a ține la distanță monotonia.

Racii

Pentru cei din zodia Racului, dragostea înseamnă cunoașterea partenerului, cu conversații profunde și semnificative.

Leii

Ca lideri înnăscuți, gesturile mărețe sunt o a doua natură pentru Lei. Când sunt îndrăgostiți, le place să o arate lumii. Deși le place să ofere și să primească cadouri, se simt cel mai bine când pot ajuta pe cineva.

Fecioara

Perfecționiști înnăscuți, atenți la orice detalii, cei din zodia Fecioarei au un anumit limbaj când vor să atragă atenția partenerului. Sunt meticuloși și dispuși să facă orice pentru a fi pe placul celorlalți, dar independența lor interioară înseamnă că vă va lua o veșnicie să le întoarceți favoarea.

Balanța

Dacă te întâlnești cu o Balanță, așteaptă-te la o dragoste perfectă. Amabili, calmi și echilibrați, își ating întregul potențial atunci când se află într-o relație, așa că să nu vă surprindă dacă vor face tot posibilul pentru a vă surprinde cu o cină la lumina lumânărilor când aniversați trei luni de la prima întâlnire.

Scorpionul

Când un Scorpion se îndrăgostește, flacăra iubirii arde puternic. Dar nu sunt cei mai buni în a-și exprima sentimentele, așa că s-ar putea să vezi că se bazează pe alte moduri de a-și demonstra dragostea prin intimitate fizică și afecțiune.

Săgetătorul

Este greu să identifici un Săgetător cu spirit liber, dar odată ce vei fi cu el, vei descoperi că fiecare zi este o aventură. Spontaneitatea este limbajul lui de dragoste și, deși nu sunt cei mai buni în a-și împărtăși sentimentele, o excursie de ultimă oră în Bali este modul în care își pot manifesta afecțiunea.

Capricornul

Acest semn zodiacal nu te lasă să pătrunzi cu ușurință în sufletul său, dar atunci când o face, preferă să lase faptele să vorbească. Gesturile și cuvintele de dragoste nu au multă valoare pentru un Capricorn, în schimb, îi veți vedea cum se străduiesc să proiecteze viitorul.

Vărsător

Natura de rebel fără cauză a Vărsătorului îl face greu de citit, iar spiritul său independent înseamnă că se teme să fie atras într-o relație. Cu toate acestea, dacă îi oferi timp și spațiu, vei descoperi că face pași mici către tine în fiecare zi.

Pești

Peștii au tendința de a-i plasa pe ceilalți mai presus de ei înșiși într-o relație, ceea ce înseamnă, probabil, că au fost dezamăgiți în dragoste. În schimb, dragostea lor arde încet, constant și strălucitor odată ce își găsesc jumătatea.