Potrivit Vanity Fair, s-ar putea ca acum să se dovedească un comportament complet inadecvat al lui Bill Gates față de angajații săi, relatează Fox News.

Dezvăluiri incredibile despre Bill Gates

De o bună bucată de vreme se zvonea că fondatorul Microsoft nu ar fi fost deloc șeful ideal. Un fost angajat al său susține că Bill Gates este omul cu care e dificil de lucrat. Sursa citată de Vanity Fair spune că Gates a folosit frecvent acorduri de confidențialitate (NDA) pentru a suprima astfel de zvonuri.

„Pentru o perioadă lungă de timp ți se spunea că „ai un NDA. Nu poți vorbi”, afirmă fostul angajat, care susține că a semnat un astfel de acord.

El l-a acuzat pe Gates că e „nerăbdător și exigent”, dar VF notează că un astfel de comportament nu e ceva neobișnuit în lumea competitivă a tehnologiei.

Fostul angajat e conștient că gigantul tehnologic are avocați care abia așteaptă să-l prindă că încalcă NDA-ul. O altă sursă a declarat pentru Fox News că toți angajații Microsoft semnează un NDA, ceva obișnuit în industria tehnologiei.

Ce le făcea Bill Gates angajaţilor săi?

După anunțul despărțirii lui Gates de soția sa, s-au înmulțit zvonuri despre aventurile extraconjugale ale miliardarului. Aceste aventuri nu erau un secret în cercul său, susține un alt fost angajat care a semnat un NDA.

El spune că s-a întâmplat de mai multe ori ca Gates să ajungă la birou conducând un Mercedes, deși, cu doar o oră înainte, plecase într-un Porsche maro auriu pe care i-l adusese un membru al echipei sale de securitate.

„Cu toții am presupus că se întâmpla asta când era cu femei”, și-a amintit sursa. „Știam că există multe întâlniri care nu erau în calendarul său”.

Vanity Fair a mai scris că persoane din cercul Melindei au lucrat cu un anchetator privat înainte de depunerea divorțului. Un purtător de cuvânt a negat informația.