Alina Constantinescu şi soţul ei au construit în 6 luni o fabrică ce se întinde pe o suprafaţă de 777 de metri pătraţi, cu o investiţie de 250.000 de euro din fonduri proprii şi credite bancare. Iar pentru utilajele din cadrul fabricii aceştia au accesat fonduri europene în valoare de 5 milioane de lei, din care 2,5 milioane de lei a fost sumă nerambursabilă.

Anual, fabrica produce circa 120 de tone de produs finit. Aşadar, acesta este fluxul din cadrul singurei unităţii de producţie a moluştelor ce reprezintă o delicatesa pentru străini.

Recoltara materiei prime. În unitatea de procesare sunt aduşi melcii marini, care au fost adunaţi cu ajutorul unui vapor cu traul pentru moluşte. În perioada 2010-2012 singura metodă de pescuire a moluştelor era prin intermediul scafandrilor. Din 2013, s-a permis pescuitul prin intermediul vaporului cu traul.

Camera de depozitare. Tote produsule sunt depozitate în camera de refrigerare. În iunie-noiembre cantităţile recoltate pot fi între 5 şi 25 de tone într-o zi. În depozitul de materie prima există o temperatură cuprinsă între 0 şi 4 grade Celsius şi se pot depozita până la 20.000 de kilograme de melci marini.

Secţia de procesare  Melcii sunt spălaţi şi introduşi în bazinul de fierbere. După care urmează procedeul de scoatere a cărnii din cochile. Există 20 de persoane care participă la aceast procedeu. Secţia de prelucrare are o capacitate 5.000 kilograme în 8 ore.

Sala de calibrare şi cântărire. Aici se triază fiecarebucatăde carne în funcţie de greutate.

Tunelul de congelare rapidă. Aici temperatura este de minus 35.de grade Celsius, de aceea produsele sunt congelate rapid. Circa 3 tone de produse se congelează în 3 ore.

Sala de ambalare. Aici produsele sunt ambalate , momentan, manual de câţiva angajaţi ai companiei.

Depozit de produs finit. În această încăpere se pot depozita până la 25.000 de kilograme de produse şi sunt păstrate la o temperatură de până la minus 18 grade Celsius.  

Zona de livrare. De aici pornesc produsele către clienţii fabricii. Cele mai multe comenzi merg către Coreea de Sud, doar 1% din producţie este direcţionată către piaţa internă.