DEZBATEREA S-A ÎNCHEIAT

Persoanele fizice autorizate ­(PFA), precum şi cele care au venituri din convenţii civile, drepturi de proprietate intelectuală sau orice activitate independentă vor fi taxate în plus de la 1 iulie.

În aceste condiţii, ne punem întrebarea: cum e mai avantajos pentru persoanele care obţin venituri din activităţi independente (care până acum îşi desfăşurau activitatea ca PFA, drepturi de autor, convenţii civile)
să îşi desfăşoare activitatea în continuare: să îşi facă SRL, să rămână PFA sau să încheie un contract de muncă obişnuit?

Capital.ro te invită la dezbaterea «Cum e mai bine să activezi: ca PFA, ca firmă sau ca angajat?» unde va fi invitat să răspundă întrebărilor tale Vlad Boeriu, Tax Manager Deloitte.

De asemenea, acesta va răspunde oricărei întrebări despre impozitele indirecte, adresate de cititorii capital.ro.

Întâlnirea, care va fi moderată de un redactor Capital, va avea loc joi, 19 august, cu începere de la ora 12.00.

Puteţi folosiţi sistemul de comentarii de pe capital.ro pentru a ne trimite întrebările, iar acestea vor fi publicate atunci când dezbaterea va lua startul.

Discuţia va fi moderată şi nu vor fi publicate comentariile care conţin un limbaj vulgar sau care nu au legătură cu tema abordată.


Premiu: La finalul dezbaterii, invitatul special va alege cea mai pertinentă intervenţie, care va fi răsplatită cu un pachet de 4 cărţi din colecţia „Capital te invită la o lectură de top”. Câştigătorul va fi contactat pe adresa de e-mail pentru revedincarea premiului.