Corina Caciuc a devenit subiect de interes în România atunci când s-a aflat despre relația sa cu Laurențiu Reghecampf. De atunci, au apărut diverse scandaluri, inclusiv un proces cu Anamaria Prodan.

În 2022, Corina Caciuc a intentat un proces împotriva impresarei din cauza unor declarații defăimătoare făcute de aceasta în spațiul public.

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a acuzat-o pe impresară că a folosit numele ei și a denigrat-o în public.

Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice

Însărcinată cu al doilea copil al antrenorului, Corina Caciuc a fost în atenția publicului. Fotografiile cu ea sau cu familia au stârnit interesul. Însă aceeași atenție a fost acordată și fotografiilor din trecut, realizate înainte ca partenera lui Laurențiu Reghecampf să decidă să consulte un medic și să recurgă la intervenții chirurgicale.

Corina Caciuc prezintă acum o imagine diferită: șatenă, cu buze pline și sprâncene conturate. Dar această transformare nu a fost întotdeauna evidentă. Cu mulți ani în urmă, partenera antrenorului era blondă și nu recurgea la intervenții estetice.

De-a lungul timpului, aspectul ei s-a modificat semnificativ. Înainte de a se implica în relația cu Reghe, a trăit o viață activă, fiind prezentă la numeroase evenimente și petreceri.

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf
Cum arată iubita lui Reghe în prezent (SURSA FOTO: Instagram)
Corina Caciuc
Cum arăta iubita lui Reghe în trecut (SURSA FOTO: Viva)
Corina Caciuc
Cum arăta iubita lui Reghe în trecut (SURSA FOTO: Viva)
Corina Caciuc
Cum arăta iubita lui Reghe în trecut (SURSA FOTO: Viva)

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a împlinit recent 32 de ani

Amintim că pe 17 februarie, Corina Caciuc a împlinit 32 de ani. Cu acest prilej, Laurențiu Reghecampf a postat o imagine emoționantă pe Instagram, în care cei doi se îmbrățișează tandru. Mesajele de „La mulți ani!” au curs din partea admiratorilor lor.

În curând, familia lor se va mări, așteptându-și cu nerăbdare cel de-al doilea fiu. La 32 de ani, Corina Caciuc se bucură de dragostea unui partener devotat, de un fiu minunat și de o sarcină ușoară.

Cei doi au devenit părinți acum doi ani, când Corina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, numit Liam. Acum se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Mai multe puteți citi aici.