Corina Caciuc a împlinit 32 de ani! Ce a făcut Laurențiu Reghecampf de ziua ei?

Corina Caciuc a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. Laurențiu Reghecampf, partenerul ei de viață, și tatăl copiilor lor, a dorit să marcheze acest eveniment și pe rețelele sociale, unde a postat o imagine cu ei doi într-o îmbrățișare tandră. De altfel, admiratorii lor i-au transmis multe urări de „La mulți ani!” pe rețelele sociale.

În curând, familia lor se va mări. Cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea fiu al lor. La cei 32 de ani ai ei, Corina Caciuc se bucură de un bărbat iubitor, un fiu minunat și de o sarcină ușoară. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți acum doi ani. Ea a născut un băiețel perfect sănătos. L-au botezat Liam. În acest an, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Corina Caciuc își crește copiii singură. Laurențiu Reghecampf a pleca în Arabia Saudită, fără ea

Probabil, Corina Caciuc și-a sărbătorit ziua de naștere, fără el. În septembrie 2023, de ziua de naștere a antrenorului de fotbal, ea a făcut publică vestea că este însărcinată pentru a doua oară.

Laurențiu Reghecampf a plecat, însă, în Arabia Saudită pentru a antrena echipa de fotbal Al Taee timp de două sezoane. Decizia sa a fost luată în ciuda faptului că nu este ideal pentru ea să rămână singură acasă, însărcinată și având un copil mic. Totuși, circumstanțele nu îi permit să îl însoțească. Se pare că legea islamică nu permite persoanelor necăsătorite să locuiască împreună. Este important de menționat că divorțul dintre el și Anamaria Prodan va fi gata abia în aprilie 2024.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare. Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorită cu el”, au explicat surse din anturajul lor la acea vreme.