Anamaria Prodan și Corina Caciuc, în instanță

Pe data de 26 ianuarie 2024, Anamaria Prodan s-a prezentat la Judecătoria Buftea în cadrul procesului intentat de Corina Caciuc. Cu toate acestea, în loc să se prezinte personal în fața judecătorilor, partenera lui Laurențiu Reghecampf a ales să fie reprezentată de avocații săi.

În dimineața respectivă, Anamaria Prodan și-a făcut prezența la instanță însoțită de echipa sa legală. Nu a existat însă nicio urmă a părții adverse, Corina Caciuc.

„Mă așteptam să vină doamna Caciuc, nu a venit. Am înțeles că are un bilet de avion… Lipseau dovezile cum că doamna sau domnișoara nu poate fi la termen. Nu e măritată, e concubină. S-au luat ca la țară.

E pierdere de timp, e jenant din punct de vedere al încă soțului meu (Laurențiu Reghecampf – n.r.) că-și pune soția aceste ipostaze, copiii și familia. Căci el are încă o familie.

Restul, ce familii își face pe lângă cea inițială, poate îl întrebați pe dânsul dacă se simte bine”, a declarat aceasta în fața judecătorilor.

Corina Caciuc nu a fost prezentă la proces

La finalul procesului, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații. Impresara a evidențiat presupusele motive pentru care Corina Caciuc nu a fost prezentă. Mai precis, susține că antrenorul nu deține contractul, deoarece acesta ar fi fost semnat doar în arabă și nu a fost tradus.

De asemenea, afirmă că partenera antrenorului nu poate avea reședința în Arabia Saudită, deoarece nu este căsătorită cu acesta. Prin urmare, Anamaria Prodan consideră că motivele prezentate de avocata Corinei Caciuc sunt banale și false. Impresara susține că aceasta pur și simplu nu ar fi avut curajul să o înfrunte față în față.

„Este adevărat. La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale.

Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen.

Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul. Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită.

Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu de Caciuc”, a declarat ea pentru Spy News.

Laurențiu Reghecampf Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf şi Corina Caciuc / SURSA FOTO: Instagram

Laurențiu Reghecampf s-ar confrunta cu probleme grave de sănătate

Anamaria Prodan afirmă că Laurențiu Reghecampf se confruntă cu probleme de sănătate grave, motiv pentru care ar trebui să beneficieze de o îngrijire atentă. În această perspectivă, ea consideră că partenera sa actuală îl va abandona dacă situația se va complica, deoarece nimeni nu își asumă o responsabilitate atât de mare.

Impresara susține că toate femeile din viața lui Laurențiu Reghecampf l-au dorit doar pentru avere și că, în momentele dificile, l-au părăsit. Vedeta anticipă că antrenorul va ajunge și la ușa lor, la Snagov, după ce va fi obligat să plătească pensii alimentare colosale.

„Din omul care a plecat din această familie. Omul pe care noi l-am îngrijit ca pe un ou, pentru faptul că știam ce probleme medicale are, astăzi este o epavă. Ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva cu el, căci vă rog să mă credeți că nimeni nu va avea grijă de el.

Va fi aruncat pe stradă și să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Și va fi stors până la ultimul leu de pensie alimentară și parcă văd că tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza. Și tot pe capul nostru”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Impresara i-a transmis un mesaj explicit lui Reghecampf

Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar către partenerul său de viață. Cu un ton plin de dezamăgire, dar și cu încredere, cunoscuta impresară l-a sfătuit pe antrenor să acorde o atenție deosebită stării sale de sănătate. Impresara a sugerat că ar putea să nu fie în cea mai bună formă.

Vedeta i-a sugerat lui Reghecampf să acorde o atenție deosebită stării sale de sănătate. Potrivit acesteia, nu ar fi în cea mai bună formă fizică. Ea a insistat asupra importanței acordării atenției necesare copiilor lor. De asemenea, a adus în discuție suferința pe care aceștia ar fi trăit-o din cauza plecării lui.

„Să aibă grijă de viața lui, în primul rând, de sănătatea lui. Ce se vede acolo nu este ceea ce trebuie. Doi la mână, poate în ultima fracțiune de secundă înțelege că mai are niște copii, care sunt crescuți într-o familie demnă și care și-ar dori ca tatăl lor, bărbatul Laurențiu Reghecampf, să pună stop mizeriei pe care, repet, a născocit-o și a inventat-o și s-a afundat în ea de ani de zile”, a spus ea.