La finele anului trecut, constructorul cu avizul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au deschis traficul pe o porţiune de aproape 15 kilometri din cei 32,5 cât are acest tronson. Conform ultimelor declaraţii ale autorităţilor, termenul a fost prelungit pentru 10 mai 2013, însă dacă aruncăm o privire pe pozele realizate de utilizatorul “alin_simeriaveche” al formului skyscrapercity şi peundemerg.ro, constructorul are nevoie de mai multe zile pentru a finaliza lucrările.

La începutul lunii aprilie, stadiul lucrărilor la tronsonul Deva-Orăştie era de 94%, iar constructorul mai avea lucrări de executat la unele poduri, terasamente şi la ieşirile şi intrările pe autostradă.

În ceea ce priveşte stadiul lucrărilor la tronsoanele Sibiu-Orăştie şi ce autostrăzi au fost trecute în coordonarea ministrului Transporturilor puteţi citi aici:

Guvernul USL şi-a împărţit autostrăzile


Mai multe imagini cu stadiul lucrărilor pe tronsonul de autostradă Deva-Orăştie , realizate de alin_simeriaveche, puteţi vedea pe forum.peundemerg.ro