Prin intermediul acestei soluții, programările se pot efectua în mai puțin de un minut, datorită meniului simplu și intuitiv, confirmarea unei programări se face instant, prin intermediul aplicației și prin primirea unei notificări pe e-mail, programul medicilor din toate clinicile este actualizat în timp real, neexistând riscul de suprapunere a programărilor, iar anularea unei programări se poate face în orice moment, la fel de simplu și rapid.

Aplicația  poate fi instalată gratuit atât din Google Play, cât și din Apple Store, iar după crearea unui cont de utilizator va fi perfect funcțională și va putea fi folosită pentru programări.

Aplicația poate fi utilizată atât în mediul privat, cât și de stat. Printre avantajele sale se numără: urmărirea centralizată a activității, implementarea regulilor de business, ușurință în generarea și gestionarea unor rapoarte de sinteză, posibilitatea auditării activității angajaților. Această aplicație este una dintre componentele conceptului mobile-Health promovat și dezvoltat de compania noastră.”