Apar noi detalii privind ziua de 24 iulie, atunci când Gheorghe Dincă susţine că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Bărbatul ar fi petrecut mai mult ore în Craiova, într-o zonă în care acţionează clanuri de proxeneţi, potrivit România TV.

Astfel, în dimineaţa zilei de 24 iulie, potrivit înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, Gheorghe Dincă a ajuns în zona pieței din Caracal, cu mașina proprie, la ora 08:40. El își parchează mașina în faţa unui hotel şi apoi iese din aria camerelor de supraveghere. Bărbatul a plecat pe jos și și-a lăsat mașina aproximativ 4 ore în fața hotelului.

Gheorghe Dincă a luat o maşină de ocazie către Craiova, unde a mers la un centru comercial şi şi-a încărcat telefonul. Apoi a plecat spre strada Câmpia Islaz din Craiova. La ora 10:01 s-a urcat într-un taxi. La 10:17 a sunat-o pe mama Alexandrei, spunându-i: „Mamă soacră, suntem bine!”. După aproximativ 10 minute, a ajuns într-o zonă în care acţionează clanurile de proxeneţi. Acolo, Gheorghe Dincă ar fi petrecut mai mult timp, însă, până în prezent, el nu a vrut să le explice anchetatorilor ce căuta acolo şi ce a făcut efectiv în timpul petrecut în acea zonă rău-famată.

Toate aceste informaţii apar în contextul în care Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, susţine că are informaţii concrete despre traficul de tinere și cum sunt acestea ascunse în Italia. El a menţionat cazul unei fete dusă din România și preluată în Italia la doar două zile de la dispariția Alexandrei Măceşanu.