Simona Halep a petrecut Crăciunul cu familia

Simona Halep a petrecut sărbătorile de Crăciun în România, în familie, după cum arată și postările sale pe rețelele de socializare. Ea a participat și la slujba de la biserică și s-a bucurat de atmosfera festivă. Sportiva s-a fotografiat chiar alături de un băiețel îmbrăcat în costum tradițional.

simona halep biserica
SURSA FOTO: Instagram

Cu toate acestea, la evenimentul special din viața lui Ianis Hagi, cununia civilă cu Elena Tănase, sportiva nu a fost prezentă, deși este apropiată de familia Hagi.

Ceremonia de cununie a avut loc pe data de 25 decembrie la restaurantul Fratelli. Evenimentul a fost marcat de prezența unor personalități notabile. De la cununie nu putea să lipsească însă Gică Hagi. De asemenea, au mai fost prezenți Gică Popescu și Gigi Becali, însoțiți de soțiile lor.

Totuși, Simona Halep a fost notabila absență de la acest eveniment, chiar dacă „Regele” Hagi și soția sa au fost prezenți la nunta Simonei cu Toni Iuruc, în toamna anului 2021.

simona halep
SURSA FOTO: Instagram

Sportiva a lipsit de la cununia civilă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Se pare că jucătoarea de tenis a delegat participarea la evenimentul important părinților săi, Stere și Tania Halep, care au fost prezentați la cununia civilă a lui Ianis Hagi și Elena Tănase.

Relația apropiată dintre familia Halep și familia Hagi a fost evidentă în diverse ocazii, iar Stere Halep, tatăl Simonei, a fost surprins chiar la petrecerea de titlu a Farului Constanța din vara trecută, unde a dansat și cântat alături de Gică Hagi.

Pe de altă parte, Simona Halep este ocupată și cu o altă „luptă” în acest moment, așteptând ca dosarul său să fie analizat și judecat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Termenul pentru audieri este fixat pentru prima parte a lunii februarie 2024.

Sportiva speră că judecătorii sportivi vor lua în considerare circumstanțele și vor reduce perioada de suspendare, astfel încât să poată reveni pe teren în viitorul apropiat. Ea este suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, potrivit anunțului făcut de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) în septembrie.