„Ca să susții că ai intervenit pentru ca respectivul ins, acel bișnițman, să i se facă dreptate, deci să nu-i fie demolată hardughia aceea, restaurant plus vilă, construită în parcul „Orășelul Copiilor”, fără să te intereseze cauza cui o pledezi?

Ei, aici nu reușește să mă convingă, cu de-afurisenie, domnul Nicușor Dan”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

CTP a răbufnit

CTP a răbufnit după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier. Nefericitul eveniment a stârnit o serie de acuzații grave la adresa acestuia, social democrații cerând chiar demisia ministrului pentru situația cauzată.

Cristian Tudor Popescu a reacționat și el la câteva zile după evenimentul rutier. Gazetarul este de părere că incidentul din trafic în care a fost implicat ministrul transporturilor, Lucian Bode, ține de „manevrele șmecherilor naturali, ale pitencantropilor cu mașini tari” care „nu suportă să se amestece cu prostimea”.

Totodată, acesta a mai precizat că nu a fost convins de niciunul dintre argumentele prezentate de ministru, dar este încredințat că nu vor exista consecințe, pentru că totul ține mai degrabă de o mentalitate înrădăcinată de 30 de ani.

„Sunt mai multe întrebări pe care oricare cetățean, fie că este șofer sau pasager sau simplu pieton în țara asta, le poate pune. Nu au pus aceste întrebări dl. premier Orban și nici președintele Iohannis, cu atât mai puțin să răspundă la ele.

O primă întrebare: cum făcea să doarmă dl. Bode, când atât semnalele acustice, cât și luminoase, adică girofarul și sirena mașinii respective a SPP, erau pornite? Zădărau toți câinii de prin localitate, trecea mașina asta ca un pom de Crăciun în plină vară, zăngănind din zurgălăi, cum să spui că dormi?! Poate are un antrenament special, da, pentru a dormi în astfel de condiții în plină zi, de altfel”, a spus CTP, la Digi 24.