Ce părere are CTP despre diferențele de opinii dintre Guvern și președinte

”Au mai fost și alte situații în care mesajele președintelui și ale guvernului s-au bătut cap în cap. Aceasta situație poate avea consecințe grave pentru ca, în primul rând, crează confuzie.

Intervine coeficientul de credibilitate al persoanei care vorbește. In cazul lui Iohannis acesta este mai mare și este de presupus ca va conta mai mult decât ceea ce spune domnul Vela sau domnul Orban.”, a spus CTP.

Domnul Vela cred că are un moment de pauză mintală

”Domnul Vela a făcut niște declarații azi, mai tari decât protocolul anunțat ieri. A venit cu niște supoziții potrivit cărora PSD-ul ar vrea sa creeze niște revolte fără niciun fel de dovezi. Apoi a venit cu ideea ca PSD ar vrea să creeze un moment de tipul 10 august. Cred ca are un moment de pauza mintala.”, au fost cuvintele dure adresate ministrului de Interne. Critică măsurile pe care tot ei le-au prezentat ca niște arhangheli.”

Iohannis nu ar fi putut să fie de acord cu asemenea protocol

”Cum ar fi putut Iohannis să fie de acord cu acest protocol după ce a ieșit ieri cu acel discurs dur pentru care a fost și criticat. Acest serviciu nu face niciun beneficiu, nici măcar credincioșilor.”, a mai spus gazetarul.

”Ministrul de Interne nu știe termenii religioși”

”Domnul Vela nu știe termeni religioși și nu știe ce e aia Lumina. Lumina nu este Enel sau o lumânare. Dacă Lumina nu trece de la credincios la credincios, nu mai are sens. Se pierde sensul sărbătorilor pascale.”, a fost mesajul lui CTP.

Ar putea plăti Marcel Vela cu funcția pe care o deține?

”Nu mi s-ar părea nejustificată această decizie. Nu ar fi rău deloc având în vedere că nu este prima dată. Dăm măsurile astea dar a venit împotriva OUG pe care tot el a dat-o.”, a mai spus acesta.

Discursul de azi arată o supărare mare a președintelui și este justificata. În ultimă instanta, este același lucru cu ce a făcut ministrul Victor Costache cu Primăria Capitalei. Acel anunț potrivit căruia vor fi testați toți bucureștenii. Problema principala era neconsultarea cu comisia speciala pentru aceste situații. Ar trebui sa plătească si domnul Vela”, a fost de părere CTP.