Cristian Tudor Popescu nu a mai rezistat. A dat de pământ pur și simplu cu primarul Capitalei, Gabiela Firea. Totul a început de la circul pe care l-a făcut viceprimarul Aurelian Bădulescu la conferința lui Nicușor Dan, candidatul Opoziției unite la Primăria Capitalei.

CTP a făcut-o praf pe Firea

Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pur și simplu pe Firea, dar nu l-a uitat nici pe viceprimarul Aurelian Bădulescu, colegul de partid al edilului.

„Filmul mi-a adus în minte imagini din Biologie, cu evoluția de la trilobiți și pești placodermi până la om. Trecerea de la maimuțele antropoide la om se face printr-o verigă numită pitecantrop. Prin erecția maimuței în două labe se ajunge la pitecantrop, apoi la om. Uitându-mă la ecran, văd o expunere a pitecantropului în erecție, în stânga (unde se afla Aurelian Bădulescu – n.r.) și, totuși, a lui homo sapiens în partea dreaptă (unde se afla Nicușor Dan – n.r.)”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Gazetarul a mai afirmat că Bădulescu putea să se așeze în rândul jurnaliștilor la conferința de presă și să pună întrebări, nu să apeleze la această formă de terorism politic.

CTP spune că intervenția lui Bădulescu a fost caraghioasă, viceprimarul încercând să se victimizeze, deși este mai solid decât Nicușor Dan.

Întrebat dacă Aurelian Bădulescu a fost trimis acolo de primarul Gabriela Firea, CTP spune că nu era nevoie. „Dl Bădulescu este dna Firea rasă-n cap. Se comportă ca ea, cu același mahalagism până la cer, cu insulte, acuzații, tupeu maxim. O reprezintă, e chiar dna Firea”, a spus Tudor Popescu, amintind că viceprimarul are același comportament și în Consiliul General, unde „am văzut că insultă oamenii, urlă, nu-i lasă să vorbească”, a mai spus gazetarul.