Cristian Tudor Popescu este un jurnalist cunoscut de toată lumea. Mulți nu știu câți bani încasează acesta pentru prestația sa. Dan Popa, un fost ziarist la „Adevărul” și „Gândul”, în perioadele în care cele două erau conduse de Cristian Tudor Popescu a povestit, în urmă cu câțiva ani, două situatii care l-au avut protagonist pe CTP .

Acesta a susținut, potrivit stirilekanald, că a fost trimis de CTP să ia gratis, de la o companie de telefonie mobilă, un telefon pentru fiul său

„Bossul avea atunci – si stiam asta toti din redactie – vreo 10 mii de euro/lunar”, a dezvăluit atunci Popa.

„Ii murise tatal care avea pe un carnet CEC suma de fix 13,25 lei. Ma cheama prin telefonul scurt ca sa ma roage sa dau un telefon sefului CEC de la acea vreme (era Eugen Radulescu). Care era ideea? Radulescu sa vina sa-i aduca cei 13,25 lei, ca sa nu trebuiasca ditamai CTP sa merga el la CEC, sa stea la cozi, sa-l vada lumea…I-am zis: pentru treishpelei? Lasati-i incolo de bani, ca nu…La care Mogulul: „Dane, tu crezi ca Sarbu avea bani sa ne cumpere daca nu era cumpatat la bani?”, a mai spus cel care a lucrat în trecut cu Cristian Tudor Popescu.