Cristiano Ronaldo și-a cumpărat o nouă mașină

Cristiano Ronaldo, superstarul fotbalului mondial, a împărtășit cu fanii săi o nouă achiziție impresionantă în valoare de 400.000 de euro: un Ferrari Purosangue.

Acest supercar se alătură colecției sale de mașini, evaluată la peste 17 milioane de euro. Mașina este prezentată cu mândrie pe contul său de Instagram, unde Ronaldo își împărtășește frecvent pasiunea pentru automobile.

Portughezul se bucură de o flotă impresionantă de mașini de lux, cu specialiștii estimând valoarea acesteia la aproape 20 de milioane de euro.

În colecția sa se regăsesc două Rolls Royce și un impresionant Bugatti Centodieci. Acesta din urmă este evaluat la aproape 10 milioane de euro, cea mai scumpă mașină din colecția sa.

Fanii au reacționat imediat

Prezentarea noului Ferrari Purosangue a stârnit admirația a zeci de milioane de fani.

În fotografia postată pe rețelele sociale, Ronaldo zâmbește mândru alături de mașina sa proaspăt achiziționată. Acesta poartă un trening Gucci în valoare de 1.750 de lire sterline.

Comentariile entuziaste ale fanilor nu au întârziat să apară. Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea în mediul online și-au exprimat dorința de a deține un astfel de vehicul.

Unul dintre aceștia a scris: „Îmi cumpăr unul ca acesta”. Altul a remarcata modul în care „regele asortează ținuta cu vehiculele sale”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo deține mai multe mașini

Cristiano Ronaldo se bucură de o diversitate impresionantă de mașini, inclusiv:

  • mai multe Mercedes
  • un Bugatti Chiron
  • un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
  • un Ferrari Monza
  • un McLaren Senna
  • mai multe Lamborghini
  • două Rolls Royce

Cu toate acestea, într-un interviu acordat în 2022, fotbalistul a recunoscut că nu știe exact câte mașini deține, cifrându-le între 17 și 20.

Ion Țiriac are o colecția mai mare decât Ronaldo

În timp ce Ronaldo se laudă cu ultima sa achiziție, în România, un alt pasionat de mașini de lux, miliardarul Ion Țiriac, primește un Mercedes Project One în valoare de aproape 3 milioane de euro, făcându-l pe Ronaldo, fără îndoială, invidios.

Ion Țiriac a declarat că așteaptă „Project One”, respectiv mașina de curse Mercedes, de aproximativ cinci ani, și că aceasta a sosit în cele din urmă.

Miliardarul a menționat că este vorba despre un Mercedes de curse și a sfătuit să nu se întrebe despre prețul său, deoarece este considerat obscen. El a adăugat că mașina este deja în colecția sa și că intenționează să o examineze imediat după Anul Nou.

Mașina Mercedes are o putere de 1000 de cai putere și a fost proiectată cu inspirație din monopostul de Formula 1 al echipei Mercedes. Acest vehicul a fost supus testelor, inclusiv de către Lewis Hamilton, și are capacitatea de a atinge o viteză de 350 km/h.