Vorbind pentru Sky Italia la gala Globe Soccer Awards de la Dubai, Jorge Mendes a precizat că tranzacţia i-ar fi adus 100 de milioane de euro pe an lui Ronaldo.

''Din China au oferit 300 de milioane de euro lui Real Madrid şi peste 100 de milioane de euro pe an jucătorului'', a declarat Mendes.

''Dar banii nu înseamnă totul. Real Madrid este viaţa sa. Cristiano e fericit la Real Madrid şi e imposibil să plece în China. Piaţa chinezească este una nouă. Ei pot cumpăra mulţi jucători, dar e imposibil să-l ia pe Ronaldo'', a afirmat agentul lusitan.

Vestea acestei oferte pentru Real, campioana Europei, a venit în aceeaşi zi în care atacantul argentinian Carlos Tevez s-a transferat la Shanghai Shenhua de la Boca Juniors. Nu au fost oferite detalii financiare, dar presa a relatat că Shenhua a plătit 84 de milioane de euro pentru fostul atacant al echipelor Manchester City, Manchester United şi Juventus.

Săptămâna trecută mijlocaşul brazilian Oscar s-a transferat la Shanghai SIPG de la Chelsea, pentru circa 60 de milioane de euro, potrivit relatărilor din presă.

SURSA: Agerpres

Te-ar putea interesa și: