Ce spune CTP

„Nu s-a întâmplat cu Simona. S-a întâmplat cu adversara ei. Simona a jucat foarte bine. Sunt puține lucruri pe care aș putea să i le reproșez. Poate serviciul 2, ceea ce i-a permis Muguruzei să atace. În rest, Simona a făcut ceea ce trebuia sa facă. Tactic, a jucat bine. A avut atacuri. A și făcut puncte de multe ori în felul ăla.

Pe partea cealaltă, Muguraza a fost la cel mai înalt nivel. Am văzut-o pe Garbine Muguruza pierzând meciuri dezolant. Jucătoarea spaniolă și-a revenit. Surpriza a fost determinarea iesită din comun a Gabrinei de a alerga după mingi pierdute. Unele dintre ele cu noroc. Pot sa pronunț acest cuvânt, noroc, norocul e în tenis, dar vine când îl cauți”, a spus CTP.

Gazetarul nu are ce să îi reproșeze sportivei

„Simona a fost concentrată, compactă, nu am ce să îi reporsez. Dar nu ai ce să faci când Muguruza a jucat în felul asta, când a servit în mod excepțional, și a reușit să se adune. Când Mugurza se adună, bate pe oricine. Să ne aducem aminte când a bătut-o pe Serena Williams la Roland Garros”, a mai spus CTP.