Cristian Tudor Popescu colabora cu echipa de la Recorder, unde realiza emisiunea online „CAP la CAP”. Ea era difuzată pe platforma YouTube. Vineri, 12 aprilie, jurnalistul a anunțat că această emisiune nu va continua în formula actuală, iar el nu va mai fi implicat în proiect.

Cristian Tudor Popescu a declarat că emisiunea „CAP la CAP” a ajuns la capăt.

El a ținut să dea o explicație tuturor celor care urmăreau emisiunea CAP la CAP, realizată împreună cu Recorder. Acesta a subliniat că mulți se întreabă de ce întârzie și când va fi difuzat următorul episod.

Cristian Tudor Popescu a anunțat finalul emisiunii Cap la Cap

Cristian Tudor Popescu a spus că se simte obligat să facă o precizare importantă legată de emisiunea online.

„Nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7 emisiuni realizate până acum”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Conform acestuia, din motive ce depășesc voința mea, CAP la CAP în formula sa cunoscută își încetează apariția.

„Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct și înregistrată pe Youtube, CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE…”, a comentat acesta.

Cum au reacționat ascultătorii

Imediat au început să apară și reacțiile. Unii dintre urmăritori au apreciat ce presupune mesajul transmis. Ei au spus că, de vreme ce nu prezintă motivele, dar lăsă de înțeles că privesc partea cealaltă, se înțelege că la mijloc este o problemă financiară.

„Dacă ar fi motive care să privească aspecte deontologice, îmi imaginez că nu v-ați sfii să le faceți publice. Greșesc?”, a fost una dintre remarci.

Alții au reacționat la auzul veștii și au menționat că au anticipat momentul. În schimb, mulți dintre cei care comentează pe pagina lui CTP au apreciat că la mijloc este o problemă legată de libertatea de exprimare.

Emisiunea a fost prima oară anunțată de Recorder în urmă cu șase luni

Anunțul despre emisiunea de la Recorder a venit la sfârșitul anului trecut, în octombrie. S-a spus atunci că jurnalistul Cristian Tudor Popescu va fi gazda unei noi emisiuni. Ea urma să fie transmisă în direct pe canalul de YouTube Recorder Talks. Recorder a furnizat, la acel moment, detalii despre acest nou proiect.

Emisiunea online purta numele „Cap la cap”. Ea era prezentată de CTP, alături de Anca Simina. Aceasta era difuzată exclusiv online, oferindu-le spectatorilor oportunitatea de a urmări discuții și dezbateri relevante pe diverse teme.

Mai multe detalii aici.