„P.S. „Întrucât cinefilii fideli emisiunii CineTePrinde mă întreba de ce nu mai prezint sâmbătă seară filme la Pro Cinema, îi anunț pe această cale că prin decizia postului, nu a subsemnatului, după 9 ani de difuzare neîntreruptă, CineTePrinde a încetat din viață”, a explicat CTP atunci,  într-un post-scriptum de la la finalul editorialului său din Gandul.info, „Obsedatul Deceniului”.

Admiratorii săi au fost extrem de surprinși și se așteptau probabil ca jurnalistul să aibă o reacție mult mai critică, însă acesta a ales să păstreze o relație bună cu trustul PRO. De altfel, a și comentat pentru ei, în nenumărate rânduri, în ultimii ani, evenimente politice sau sportive.

The Irishman” pus la zid

Cristian Tudor Popescu și-a păstra vie pasiunea pentru filme și își prezintă impresiile despre acestea, acum la Digi 24. Ultima victimă a jurnalistului este mult lăudatul film “The Irishman”.

„De Niro arată ca un mort. Acest machiaj digital folosit în cazul lui De Niro, Joe Pesci și Al Pacino e groaznic. Oamenii arată ca niște morți galvanizați umblători. A zombie arată. Iar filmul este o colecție din toate filmele cu mafioți, se autopastișează domnul Scorseze, începând cu „Mean Streets”, continuând cu „Goodfellas”, „Casino” și cu ce mai vreți dvs.

Ia toate clișeele de acolo și le adună aici. Bineînțelesc că oamenii ăștia se chinuie să joace bine sunt actori foarte buni, dar pe mine filmul m-a plictisit de moarte, că tot se moare acolo”, a spus Cristian Tudor Popescu la emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.