Cristian Popescu Piedone: Postul Realitatea a devenit „mafie de presă”

Acuzaţii foarte grave la adresa postului de televiziune Realitatea Plus. Canalul TV ar avea practici mafiote, acuză Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 şi candidat la Primăria Generală.

Piedone îi acuză pe cei de la Realitatea că au declanşat o adevărată operaţiune. Totul este ţintit împotriva sa şi a familiei sale. Edilul vorbeşte despre „mafia” celor care cred că pot şantaja şi ameninţa fără niciu fel de consecinţe.

Primarul Sectorului 5 spune că este urmărit tot timpul şi chiar în timp ce vorbea cu jurnaliştii unei alte televiziuni, cei de la Realitatea Plus se află în faţa casei soacrei sale.

„Din păcate se pare că dreptul la viața privată este sfidat de către mafie. Mafia celor care cred că pot șantaja, pot amenința, pot întoarce un om din drumul lui. Niciodată n-am să cedez.

Chiar acum în fața casei soacrei mele… În fiecare zi sunt urmărit pas cu pas, am mașină în față, am mașină în spate, oriunde mă duc sunt monitorizat”, a explicat Cristian Popescu Piedone pentru postul România TV.

Candidatul la Primăria Capitalei spune că familia sa este lezată şi pentru asta nu îi va ierta pe jurnalişti. Primarul îi acuză pe cei de la Realitatea că au transformat totul într-o „mafie de presă”.

logo Realitatea Plus, post de televiziune
SURSA FOTO: realitatea.net

Piedone spune că vrea să-i fie lăsată în pace familia, copiii şi nepoţii. La un moment dat, a fost chiar nevoie să cheme o ambulanţa acasă, din cauza stresului enorm la care au ajuns să fie supuşi membrii familiei sale.

Tocmai din acest motiv, primarul spune că procurorii au fost sesizaţi în acest caz, cu privire la practicile jurnaliştilor de la Realitatea.

„Din păcate, îmi lezează familia, care se consumă. Nu o să-i iert. Acești mafioți.

Asta nu se mai numește presă, asta e mafie de presă. Să-mi lase familia în pace și copiii și nepoții mei”, a adăugat Piedone.

CNA ar trebui să se sesizeze, însă „eu n-am prieteni sau cunoștințe la CNA”, afirmă primarul

Primarul Sectorului 5 a mai vorbit despre acest subiect şi într-un mesaj postat pe contul său de socializare.

„Disperați și exasperați că nu cedez multiplelor șantaje, membrii, slugile și apropiații unui candidat execrabil, învins deja de oameni și de Dumnezeu, mă hăituiesc zi și noapte! Îmi hăituiesc soacra, soția, copiii, nepoțeii, familia! (…)

Consiliul Național al Audiovizualului putea interveni și putea opri haituirea aceasta care împiedică desfășurarea corectă și decentă a campaniei electorale! Eu nu am însă prieteni sau cunoștințe la CNA!

Într-un stat de drept, procedez ca atare, procedăm ca atare: ne adresăm justiției! Desigur, toate fărădelegile acestea nu se vor judeca mâine și nici poimâine! Poate la toamnă sau poate că niciodată! (…)

Lăsați-mi în pace nepoțeii, nora, soția, soacra!!! Aruncați cu pietre în mine, că sunt obișnuit !”, scria edilul pe contul său de Facebook sâmbătă, 18 mai.